Canna Panel

Vicarius Canna Panel

Vicarius Canna Panel tvrda fasadna izolacija od konoplje je fleksibilna izolacijska ploča čijim se postavljanjem na vanjske zidove postiže vanjska i unutrašnja izolacija objekta, a njeno korištenje moguće je kako pri gradnji novog tako i kod rekonstrukcije postojećeg objekta.

DIFUZNA OTVORENOST

Još jedna prednost Vicarius Canna Panel izolacijskih ploča je difuzna otvorenost. Kod paronepropusne izvedbe zidova dobiva se osjećaj poput boravka u plastičnoj vreći koja ne dopušta zidu da diše. Naš proizvod ne djeluje tako već dopušta disanje.

ČISTA FASADA

Plijesni i alge nemaju šanse: Zbog veće mase nego što ima primjerice stiropor, površina izolirane zgrade se ne hladi tako jako. To rezultira da se alge i gljivice nemaju šanse nastaniti na takvom mjestu što osigurava da fasada ostane dulje čista.

NAJBOLJA ZVUČNA IZOLACIJA

Onaj tko živi u prometnoj ulici ili u blizini aerodroma znati će cijeniti Vicarius Canna Panel. Ova inovativna zvučna izolacija nudi najbolju zaštitu od svih fasadnih toplinskih izolacija.

SLOBODA DIZAJNA

Konvencionalne EIFS izolacije ne smiju se bojiti tamnim bojama što nije slučaj kada je riječ o Vicarius Canna Panel. Imate slobodu dizajna i odabira boja – i crna fasada je moguća! Moguće su izrazito strukturne površine fasade te implementacija pilastra na izoliranom zidu. Vicarius Canna Panel je dobar odabir bilo da se radi o modernoj ili povijesnoj građevini.

List proizvoda Canna Panel: